Image

Taller de xanques i equilibris

La Cia Todozancos té la finalitat de mostrar el circ com a alternativa pedagògica i recreativa i incentivar l’infant i/o adolescent a crear vivències on ells són els protagonistes.

L’objectiu dels tallers és lúdica i educativa alhora així que, a més de la diversió, la nostra intenció és treballar la creativitat, la imaginació i fomentar la confiança en un mateix a través del joc no competitiu.

Mitjançant les disciplines de circ pretenem treballar les habilitats psicomotrius tals com: la flexibilitat, l’equilibri, la coordinació corporal i el ritme, educant així el cos com instrument d’expressió i comunicació.

Posseïm l’experiència necessària, obtinguda de la pràctica, per saber que a més de passar-ho bé, en la majoria de les situacions que es proposen en els
tallers, l’infant explora per si mateix les possibilitats de cada disciplina creant nous jocs a través del descobriment guiat.

Xanques: el món des d'una nova perspectiva: La disciplina de les xanques ens convida a observar el que ens envolta des d'una altra perspectiva. Les xanques són una eina àmpliament utilitzada en el teatre de carrer i el circ, ja que les seves possibilitats comunicatives són infinites: un “escenari mòbil” que àmplia, expandeix i visibilitza els nostres moviments corporals i capacitats expressives.

Image
Image
Image
Image