info@todozancos.es

Portfolio Single

Mediterraneus

intervencions-urbanes

L'immens mirall blau del mediterrani ha estat durant mil·lennis font de sustentació i d'inspiració per a desenes de civilitzacions diferents. La riquesa de manifestacions artístiques en les cultures que han tret el cap a aquesta mar ha despertat la inquietud creativa de la companyia TodoZancos juntament amb la dissenyadora Paola Delbalzo.

Inspirat en l'art surrealista de salvador Dalí, l'arquitectura modernista d'Antoni Gaudí i les figures de la mitologia clàssica, s'ha desenvolupat un espectacle d'expressió corporal en xanques de gran impacte visual, on es fundin el teatre de l'absurd amb el circ contemporani i l'art del teatre de carrer.

Quatre personatges fantàstics provinents de les profunditats es
desperten en l'espai escènic disposats a desxifrar, amb l'ajuda d'un antic papir, atributs i tresors propis de la terra i els seus habitants.

Inicien la seva aventura itinerant descobrint al seu voltant el lloc i als espectadors, convidant-los a participar de dinàmiques teatrals
còmiques i absurdes com la "*Prova del Grumet" i "S.O.S Al rescat!!!", resultant un espectacle dinàmic, participatiu i sorprenent.

Image
Image
Image